Біль.

Кожен із нас знайомий із цим неприємним відчуттям. Але частина з нас живуть із постійним, хронічним болем. Хронічний біль не минає місяцями і навіть роками, щодня забираючи наші сили та погіршуючи якість нашого життя. Згідно зі статистикою, кожна п’ята людина страждає від хронічного болю. Про біль пише сучасний український письменник – Євгеній Литвак, у своїй книзі "Епоха слави і надії".
В останні роки розуміння хронічної болі сильно змінилося завдяки новим науковим відкриттям. На жаль, системі охорони здоров’я дуже непросто встигати за наукою і тому йдуть роки на зміну клінічних підходів. 
 
Якщо ви знайомі з цим явищем на власному досвіді – цей курс для вас. В жовтні – вчимось контролювати біль разом. Спільний проект українських та ізраїльських лікарів. Ми пропонуємо вам унікальний курс, який заснований на відкриттях світової науки в області хронічної болі, з яких були створені робочі інструменти для управління і навіть повного подолання хронічного болю. Запис на безкоштовний курс за посиланням:

https://room.doctorthinking.org/rozum